Приключенско пътуване – ниво Сребро

В периода 30.06.-02.07.2022 г. още една група приключенци успешно покориха своето ниво в Наградата!
Нашите сребърни момичета и момчета за първи път бяха сред дивата природа и си подариха невероятни преживявания!
Маршрутът в Централен Балкан в района на Видима и хижа Плевен беше изпълнен с красиви гледки, незабравими срещи и неочаквани препятствия, но 20 участници в Наградата се справиха отлично и доказаха своя дух и мотивация за приключения. Трите отбора бивакуваха и си приготвяха сами храната, като си бяха разпределили задачите в екипа.
Посрещнаха утрото на 1 юли в подножието на връх Ботев и огрени от първите слънчеви лъчи потеглиха към прохладата на гората и реката.
Прекрасното време ги съпътства през цялото пътуване, а супервайзорите им бяха подкрепа за успешното справяне с предизвикателствата. Неотлъчно до тях беше и медицинската сестра Мариета Цветанова – благодарим!
Благодарим на стопаните на хижа „Плевен“ за гостоприемството!
Огромни благодарности за управителя на почивна база „Община Свищов –Видима“ Валери Стойнев, който вече е приятел на Наградата и ще очаква следващите ни пътувания!
Специални благодарности на фирма „Биляна“ ООД и нейният управител Лефтер Лефтеров, които повярваха в нашата кауза и допринесоха с дарението си за спокойното и сигурно пътуване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *