Лагер в Пампорово

В периода 03-08.07.2022 г. по НП „Отново заедно“ на @Министерство на образованието и науката група ученици от СУ „Димитър Благоев“ – гр. Свищов прекараха 6 незабравими дни в Aparthotel „Forest Nook“ – Пампорово.

По време на лагера учениците се наслаждаваха на живописните изгреви и залези в невероятните Родопи, на преходи разкриващи спиращи дъха гледки, на незабравими приключения, съчетавайки обучение, релакс и предизвикателства в едно!
В хотела те се забавляваха като практикуваха канго, играха мини голф, дартс и волейбол, плуваха в топлия басейн, ползваха сауната, гледаха филми в кино залата и посетиха диско клуб „Underground”.
В програмата бяха включени още:
– Посещение на Бачковския манастир „Успение Богородично“
– Орфеевите скали, от където, според легендата, Орфей е черпел вдъхновение за песните си от гледките, разкриващи се от скалата
– телевизионната кула на връх „Снежанка“ разкриваща 360-градусова гледка към красотите на Родпите
– гр. Смолян
– екопътека “Невястата”, където се спускахме с алпийския тролей
– Приключенски парк „Язовира“
– обучение с теми „Роботика“, „Интернет на нещата“ и „Киберсигурност“
– Екопътека „Трите смолянски езера“, която включва трите най-горни езера – Тревистото, Бистрото и Мътното, както и „Трон на Евридика“ и „Лирата на Орфей“
– Манастир „Св. Великомъченик Панталеймон“
– Смолянска крепост “Калето” в местността Турлука
– Кръстова гора
– град Пловдив
Изказваме изключителните си благодарности на Туристическа агенция „Хит Холидей“ ЕООД @Hit holiday, на грижовния и любезен персонал на @Апарт-хотел „Форест Нук“ – Пампорово, на услужливата и внимателна аниматорка Ани, на фирма „Атласком” ООД и г-н Виктор Бележков за интересното и полезно обучение, и не на последно място на прекрасният ни и внимателен шофьор Петър Георгиев от фирма „РЕНИ 2000“ – Свищов.
Лятото започна незабравимо! Пожелаваме си още много приключения, прекрасни моменти и гледки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *